2011. július 26., kedd

Metabol Forte fogyókúrás tabletta 90db - Jelenlegi ára: 7 057 Ft

Metabol Forte fogyókúrás készítmény
A lassú anyagcsere okozta túlsúly ellen
A METABOL Forte egy komplex étrendkiegészítő készítmény, amely a METABOL összetevőiből indul ki, viszont ezekből már többszörös hatóanyag mennyiséget biztosít, ezáltal még hatékonyabban segít a lassú anyagcsere miatt kialakult túlsúly leküzdésében és még hatékonyabbá teszi a fogyás folyamatát.
A METABOL Forte-nak sokféle kedvező egészségügyi hatása van:
- anyagcsere folyamatok javulása
- testsúlycsökkenés
- tartós fogyás
- elhízás megelőzése
- eredményesen befolyásolja az edzés hatékonyságát és a test izom/zsír arányát
Kinek ajánljuk?
Azoknak, akik még komoly erőfeszítések, diéta és rendszeres mozgás mellett is nehezen megy a fogyás, és előbb-utóbb feladják azt. Pedig lehet, hogy nem velük van baj, hanem az anyagcsere működésükkel! Az anyagcsere legfontosabb szabályozója a pajzsmirigy. Tőle függ, hogy gyors-e az anyagcserénk vagy lassú. Ha lassú, akkor bizony jön a kemény diéta és a sok mozgás, ebben segít még hatékonyabban a METABOL Forte.
Hogyan fejti ki fogyókúrás hatását?
A pajzsmirigy megfelelő működéséhez az egyik lehetséges lépés a jó minőségű, szerves kötésű jód pótlólagos bevitele lehet. A METABOL Forte-ban mindez megvan, ezzel javítja a szervezet anyagcsere működésének hatásfokát, plusz összetevőinek köszönhetően, pedig sokkal hatásosabban segít az elhízás leküzdésében, elkerülésében.
A biojódon kívül a METABOL Forte-ban lévő L-karnitin fontos szerepet játszik a zsíranyagcsere folyamatában, klinikai vizsgálatok sokasága alapján hozzájárulhat a zsírégetés fokozásához. A METABOL Forte tartalmaz még biokrómot is, amely hozzájárulhat ahhoz, hogy a bevitt szénhidrátok nehezebben alakuljanak át zsírrá, ezáltal csökkenti az túlsúly veszélyét. A METABOL Forte-ban új elemként megjelenik egy Indiában őshonos citrusféle, a Garcinia Cambogia(kombudzsa) kivonata, a Hidroxi-Citromsav, azaz a HCA is, amely gátolja a szénhidrátok testzsírrá alakítását.
Hogyan és mennyit fogyasszunk a Metabol Forte-ból?
A METABOL Forte javasolt napi mennyisége 2 x 1 tabletta, reggel és este, bő folyadék kíséretében. Az anyagcsere szintjének befolyásolásához legalább háromhavi kúra javasolt, de számos visszajelzés szerint 6 hónap után jelentkeztek látványosabb eredmények. Egy doboz METABOL Forte 90 darab tablettát tartalmaz.
A terméket kisgyermek elől el kell zárni!
Az étrend-kiegészítő használata nem helyettesíti a vegyes táplálkozást és az egészséges életmódot!


Jelenlegi ára: 7 057 Ft

Az aukció vége: 2011-08-03 09:28
. Metabol Forte fogyókúrás tabletta 90db - Jelenlegi ára: 7 057 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése