2012. február 26., vasárnap

omron 458 elektromos / ultrahangos fogkefe -akció - Jelenlegi ára: 5 990 Ft

Eladó a képen látható Omron 458 as (piros) elektromos / ultrahangos fogkefe
1 hete vettük (természetesen garanciális) kipróbáltuk, de egyszerűen nem tudjuk megszokni ezt a formájú fejet természetesen kérésre odaadom a hozzá adott 2 fejet, de higéniai okokból nem célszerű a férjem 1szer használta az egyiket, én kb  5 ször a másikat ( nincs szájproblémánk ) pótfejet 1300 Ft / 2 db áron lehet hozzá rendelni
jóval ár alatt adom!   
A tölthető OMRON SONIC 458 ultrahangos fogkefe könnyű és vékony formatervezettségével (fekete és piros színekben) valamint kiemelkedő lepedékeltávolító képességével könnyen meggyőzi a felhasználót a fogkefe megvásárlásáról. Három különböző kefe fejjel használható a felhasználó minden fogápolási igényének kielégítésére. (A készlet 1db triplasörtés és 1db rendkívül puha fogkefe fejet tartalmaz) További előnyei közé tartozik standard rezgő üzemmódban a 30 másodperces időzítő és az 5 sebességi fokozat. 33 000 rezgés/perc. Olcsó fogkefe kiegészítők!
Innovatív, könnyű és vékony formatervezettségű ultrahangos fogkefe azoknak, akik 3 különböző tisztítási módot igényelnek.
Kiegészítő prémium komfort funkció 5 különböző sebességfokozattal és 30 másodperces időzítővel.
Termék jellemzők:
Ultrahangos technológia: standard rezgő fokozat, széles rezgő fokozat, forgó-rezgő üzemmód. A rezgésszáma több mint 33000 rezgés/perc, ami által a környező folyadékban olyan turbulencia keletkezik, amely hatékonyan eltávolítja a lepedéket.
Egy tripla funkciós tisztító fejet és egy rendkívül finom sörte fejet tartalmaz Az egypontos tisztító fej nem tartozék!
30 másodperces időzítő
3 perces automata kikapcsoló
5 sebességi fokozat standard rezgő módban
Opcionálisan rendelhető hozzá Omron egypontos tisztító fej a fogközök és nehezen elérhető helyek tisztítására.



Jelenlegi ára: 5 990 Ft

Az aukció vége: 2012-02-29 21:39
. omron 458 elektromos / ultrahangos fogkefe -akció - Jelenlegi ára: 5 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése