2012. március 1., csütörtök

Natúr, alumínium-mentes dezodor, szuper illat - Jelenlegi ára: 790 Ft


DEZODOROK KIZÁRÓLAG NÖVÉNYI, TERMÉSZETES ANYAGOKBÓL
A növényi dezodorok nélkülözik a mérgező alumíniumot, ami szinte az összes dezodorban megtalálható, legyen az gyógyszertári, drogériában kapható vagy különböző MLM cégek által forgalmazott termék.
A dezodorok típusától (spray, stift, krém, stb. ) függetlenül szinte kivétel nélkül mindben megtalálható, még a natúrnak mondott kristálydezodorok is alumíniumsóból állnak 100(! ) %-ban !!!
Ezen termékek egészséges, ápoló, bőrtápláló, hosszan tartó hatást biztosító alternatívája a növényi dezodor.
Növényi hatóanyagai által méregteleníti a hónalji mirigyeket, ezáltal az ott felgyülemlett aluminiumot és egyéb kemikáliákat, mindazt a méreganyagot ami az évek során nem tudott kiürülni az elzárt pórusokból.
A natúr dezodor hatására megindul a méregtelenítés, az izzadás, ami nem feltétlenül jár együtt kellemetlen szagokkal, általában a méregtelenedés első pár hetében fokozottabb az izzadás. A dezodor segíti a bőr méregtelenítési funkcióját, az izzadságot felszívja, a kellemetlen szagokat pedig nem is engedi kialakulni baktériumölő hatása révén.
Hatásának időtartama egyénenként változhat, függ a felhalmozott méreganyagok mennyiségétől. Az első pár hétben szükség lehet a deo napi kétszeri alkalmazására, viszont a tisztulási folyamat során a hatása egyre hosszabb, akár a 48 órát is eléri a végén.
Növényi olaj tartalma révén a bőrt ápolja, rendkívül puhává, selymessé teszi.
A felhasznált illóolajak nemcsak a felszínen hatnak, hanem szervezetünk egészére, harmonizálnak, jókedvre derítenek, hatásuk hosszan tart.
EZEN AZ AUKCIÓN EGY  50 gr-os KRÉMDEORA LICITÁLHATSZ



Jelenlegi ára: 790 Ft

Az aukció vége: 2012-03-19 15:48
. Natúr, alumínium-mentes dezodor, szuper illat - Jelenlegi ára: 790 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése